Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

2 Ocak 2014 Perşembe

DEBBİE MACOMBER- BİR DİLEKLE BAŞLADI HERŞEY



        Merhabalar ;


       Artık bu kitapları bilmeyen okumayan kalmadı sanırım :) serinin son kitabı da yoldaymış yani son buluyor mucizeler dükkanı maceramız . Ben hepsini büyük bir keyifle okudum.Bakalım final nasıl olacak.


        Bu kitabı aldığımda ya sanki ben bunu okumuştum. Yok ya okumadım almadım yok eminim. İçinden bir iki satır bakıyorum. Kitapçıdan çıktım aklımda soru işaretleri ilk defa böyle oldum. Sorunu sonradan anladım. Serinin bu son iki  kitabının sırasını kaçırmışım. Bir sonrakini okuduğum için bundaki kararterler tanıdık geldi bana. Okumayan arkadaşlarım için sırayı yazayım dedim. Çok karışmıyor ama bence tadı öyle çıkıyor yani sırayla :)


1-Küçük mücizeler dükkanı
2-Bir yumak mutluluk
3-Bahçemde yeşeren umutlar
4-Mucizeler dükkanına dönüş
5-Bir dilekle başladı herşey,
6-Yeni başlangıçlar mevsimi

İşte bu sırayla :)


       

Arka kapak

Dilekler, içtenlikle istenince gerçekleşen hayallerdir... Hayata yeniden tutunmak için önünde yirmi dilek duruyordu... Kâğıda döktüğü yirmi hayal... Acı çekmektense geleceğe umutla bakmasını sağlayacak yirmi ihtimal...

Artık bir sonraki güne güzel duygularla başlamak için hazırdı, çünkü gerçekleştirmesi gereken hayalleri vardı. Çünkü hayat her şeye rağmen yaşamaya değerdi... Hayatınızda çok isteyip de gerçekleştiremediğiniz şeyler mi var? O halde hemen kâğıdınızı kaleminizi alın ve dilek listenizi hazırlamaya başlayın...



           Ben başladım dileklerimi yazmaya henüz 14'ü geçemesemde devam ediyorum.:) Bakalım bu yıl neler olacak..

4 yorum:

  1. Çok güzel bir seri ben hepsini okudum ve kesinlikle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. Gül Limanı Oteli'ni de tavsiye ederim bu yazarın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okudum canım. Okumadığım yok sanırım :) Çok fenayım bu konuda taa martta Türkiyeye gelecek kitabını bekliyorum o derece yani :)

      Sil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...