Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

5 Ocak 2016 Salı

ANTİDEPRESAN






            Merhaba benim adım Selectra hafif bir antidepresan olduğum söylenir. Yan etkilerimde biraz fazla ilk günler mide bulantısını çok yaparım e bu sebepten biraz aç kalırsınız. Birazcıkta uykunuzu getiririm. Haliyle azıcık sakinleşmeniz lazım. Pınar ile tanışmamıza gelince..

             Bir gün kek yaparken yumurtanın içini çöpe kabuklarını kek malzemelerine kattığını farketti Pınar. Başka bir gün telefonu çaldığında ve kayıtlı olmayan numara olduğunu gördüğünde bir anda deliye döndü. Kimdi bu aman yarabbi falan dedi. Halbuki dişçiydi. Otobüsle arkadaşına giderken ineceği durağa beş durak kala habire ayağı kalktı şöföre bir iki kere sordu.Kaçıracağım diye az daha keçileri kaçıyordu.

          Sevdiği hiç birşeyden tat alamaz oldu. Bir günde 3 saatlik iki üç film izlerken ( bollywood ) bir filmi 3 e böler oldu. Dikiş makinasını odasının en kuytu köşesine kaldırıp üstünü örttü. Arada bir açıp baktı ama hiç almaya yeltenmedi.Duruldu evin neşesi sustu. Artık yeter dedi kalktı doktora gitti ve biz merhaba dedik.

          2 ay kadar oldu tanışalı gizli kullanıyor beni çekmecede saklıyor. Kime anlatacak ki? Yarım yarım başlayan hikayemiz tam'a çıktı ama o benden hiçbir fayda görmediğini düşünüyor. Sonunda bıraktı. Herşeye ağlıyor şimdi. Kuş ötse,kedi miyavlasa, kar yağsa, güneş açsa.

        Çözemedik tekrar sanırım benden fazla almasını söyleyecek doktor. Tabi Pınar giderse. Hiç sanmam. Vel hasıl biz şimdilik arada bir çekmeye bakıp kalan bir kaçtaneden alsam mı ile doktora gitsem mi ile amann boşver faydası yok ile bekliyoruz. Bakalım ne olacak...

2 yorum:

  1. Bence o kadar da hafif değil selectra. Benim ilk antidepresanımdı. Sadece 1 hafta kullandım ve dünya umrumda olmadı o sürede. Suratımda gereksiz bir sırıtma ifadesiyle sadece TV izliyordum.

    Yalnız umarım ilacı birden bırakmadın. Zira ciddi bir hata antidepresanları azaltmadan bırakmak. Yoksunluk çok daha büyük sorunlara neden olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki bana az gelmiş o dozlar hiç sırıtmadım Allah için. Ve evet aniden bıraktım.Sürekli ağlamalarım ondan mı diye düşünmedim değil.

      Sil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...