Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

26 Şubat 2014 Çarşamba

6 PARÇALI ETEK VE KALIBI




      Selamlar cümleten :)

    Yine Pınar uyduruyor birşeyler deniyor dikiyor :). Ne yapsın bu işler böyle öğreniliyor. Biraz google amca biraz kafadan uydurmaca :).


    Kalıbımı gazeteden kestim. Nasıl yaptığımıda resim üzerinde anlatmaya çalıştım umarım başarabilmişimdir.




      Bu ölçüler anneciğimin etek azıcık dar oldu aslında parçaları artırsak dedik kumaş yetmedi ama giyilmeyecek kadar da değil :). Bir dahakine 8 parça istiyor. Annem çok seviyor böyle etekleri.


     İşte bu da dikilmiş hali ....




  30 yaşında herkes hayatının ortasında iken Pınar sıfırdaymış gibi, yeni bir hayat için sizce çok mu geç? Hayaller için, istekler için, hevesler için çok mu geç? 


 Bol yağmurlu günler :) bu aralar bu dua çok lazım bize..

8 yorum:

  1. Hiçbirşey için hiçbir zaman geç değil. Aslında en güzel yaşındasın. Etek çok hoş görünüyor özellikle de kumaşına bayıldım. Deneye yanıla uydura boza yapmaya devam :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. İnsan düşüyor işte bazen umutsuzluğa :(

      Sil
  2. Pınar'cığım, 30 yaş hayatın yarısı falan değil, sen daha çok başlardasın. Ömürler çok uzadı. Benim annem, annannem 40 yaşına geldiklerinde nine gibi giyinmeye ve nine rolü oynamaya başlıyorlardı. Şimdi 70- 80 yaşındakiler cıvıl cıvıl giyiniyor, spor yapıyor, dünyayı dolaşıyor, yabancı dil öğreniyorlar. Yani Pınar'cığım hiç bir şey için geç değil.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çevreme bakınca kendimi sıfırda görüyorum. Kıyasladığımdan değil de hayat telaşesinde çok geride kalmışım sanki bilmiyorum.Çok teşekkür ederim. Sevgiler..

      Sil
  3. Hayaller, umutlar var oldukça her zaman TAM ZAMANI'dır.
    Anneciğin eteğini güle güle giysin inşallah, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya umutlar hayal kırıklığına dönmüşse :(. Zamanı tutturamıyorum ben sanırım. Çok teşekkür ettim canım.

      Sil
    2. Her zaman yeni umutlar yeşertecek birkaç tohum bulunacak cebinde. Bazen birkaç damla göz yaşını can suyu niyetine dökeceksin. Ama her defasında yeşerecek o umutlar.
      Zamanı tutturamamakla ilgili saatlerce konuşabilirim seninle. Hayatının neredeyse tamamını sıralamanın dışında hatta çok zaman tersine yaşadım. 1 yanlış nasıl 1000 doğruyu götürür yaşadım. Bir tek tesadüfle yaşamın akışının nasıl değiştiğini izledim.
      İstiyorsan konuşalım gerçekten. Bir de benim hikayemi dinle bakalım, hala umutların hayal kırıklığı olarak mı kalacak görelim.

      Sil
    3. Çok isterim hatta pinarindnyasi@gmail.com muhakkak beklerim. Bende yazarım..

      Sil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...