Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

27 Aralık 2013 Cuma

LASTİKLİ ETEK :) BİTSİN EVDE Kİ KUMAŞLAR ....


        Merhabalar :)

        Bugün nasipse Kartala pazara gideceğim. Kumaş tezgahlarına bakacağım ama dilimde de aklımda da eh evde bir kaç parça var daha dikmedim ki gibi sözler olacak. Baktım böyle olmuyor. Ne yapacağıma karar veremediğim ince kalın az çok ne kumaşım varsa döktüm ortaya hepsine bir model seçtim. Ne beklemişim bilmem ki :)

        İşte bu kumaşın payına da etek olmak düştü lakin ne yapsam yetmiyor kumaş aklıma diktiğim elbise geldi beli lastikli işte dedim bu hemde o kadar kolay ki :) Ben bu lastik işine bayıldım.





     Bunun yanında bir bluz ,bir etek pantolon dikildi. Kısmetse başka postlara onlar :) Dün çok çalıştım anlayacağınız. Bir de gömlek kalıbı çıkardım dergiden ama biraz gözüm korkuyor o konuda bakalım hayırlısı.

Şimdi pazara doğru yolculuk bakalım ruh halime uygun birşeyler bulabilecekmiyim :)

Herkese sıcacık , keyifli günler...

14 yorum:

  1. Eline sağlık, güle güle giy. Ben de kararsız kalınca kumaşları seriyorum yere, bir de Burda dergilerini ev darmaduman oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen o darmadağın hali çekip koymak vardı.:) Teşekkür ederim canım.

      Sil
  2. Bu etekler çok rahat ve kullanışlı geçenlerde ben bir hız bir kaç tane diktim aynısından. çok güzel olmuş hayırlı günlerde giy canım .. ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok rahatlar ama sankim azıcık beni şişko gösteriyorlar :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Umarım mutlu bir pazar olmuştur:)Eteğin desenine baayıldım çok cool:)Lastik olayı da çok hoş olmuş:)Bence sen gömleğin de üstesinden gelirsin,hadi hayırlısı:)Ellerine,emeğine sağlık,çok öpüyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olmadı mutlu pazar hiç birşey bulamadım gibi geldi sinir oldum :( Neyse ki bir iki parça alıp hiç değilse boş dönmedim diye avuttum kendimi. Beğenemedim anlayacağın. Gömleğe daha başlayamadım kumaşı kestim bekliyor. Ha gayret bakalım olcak inşallah. Teşekkür eettim canım çok öptüm sizi :)

      Sil
  4. Kumaşın desenine bayıldım ve bu lastikler çok işe yarıyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok pratikler çok lastikler :) kolaya kaçan biri gibi oldum ama olsun arada kaçmak lazım. Kumaşta nerdeyse iki ay bekledi şu mu olsa bu mu olsa etek son anda geldi aklıma :) Teşekkür ettim.

      Sil
  5. ellerine sağlık arkadasım sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Lastikler büyük kolaylık değil mi, desen çok uygun olmuş bu modele, ellerinize sağlık..
    diğer dikilenleri de bekliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok helede benim gibi acemiler için kurtarıcı :) bu kumaşı ne yapsam diye iki ay beklettim inanmazsınız :) Teşekkür ederim inşallah.

      Sil
  7. Ellerine sağlık çok hoş olmuş :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...