Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

28 Mayıs 2013 Salı

UZUN GÖMLEK




      Herkese bol neşeli güzel günler.  Biz evde boya badana halı yıkama sezonunu açtık :) Öyle yorulmuşum ki anlatamam :) Annemin kontrolleri hastane işlerimiz temizlik derken arada dikip bitirebildiğim hatta yok Pınar artık düğme dik öyle yayınla dediğim gömleğim sizlerle :)






 


 Belden aşağısına pile koydum böyle üst resimde belli olmuyor ama geniş rahat kalça kısmı :) 



 Kollarını da böyle diktim gömleğe benzesin demi :)  Kareli kumaş almayı bırakmalıyım :) Denk getirmeye uğraş olmuyor getirmezsen olmuyor .. Böyle de fena değil hani ..

Modeli yine kendim çizdim diyeceğim,nerede bir görelim diyeceksiniz. Ama  benden öyle renkli renkli güzel çizimler ( henüz) beklemeyin :)  Benim kendimce çizimim böyle :)


Ölçüleri de üstüne işliyor öyle kalıp yapıyorum :) 


Bunlar onun değil ama gazeteden kalıplarım böyle oluyor..




Oğluşum uykudan uyandı sev beni diye cilve yapıyor :) 


Herkese mutlu haftalar :)

14 yorum:

  1. Canım maşallah sana hiç boş durmuyorsun. Ben de yorgunum ama öyle böyle değil, sebebi sanırım baharın ben çarpması ciddi bir temizlik işine bile girmediğim halde mahvoldum:P)) Gömlek çok hoş olmuş vallahi bu çok amaçlı birşey bence pekçok seçenek var kullanım şekli olarak, çok güzel. Ellerine sağlık. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Gömlek dedim tunik gibi elbise gibi artık nasıl isterse paşa gönlümüz :) Evet aslında havalar insanı tabiri caizse baymıyor değil :) Sevgiler...

      Sil
  2. vallahi, insan ister mi yapar ın örneğisin sen helal :)
    helal diyorum süper yapmışsın!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkk teşekkür ederim canım. Keşke her işte böyle olabilsem azıcık keşkeee :)

      Sil
  3. negzel, güle güle kullanın... :)

    YanıtlaSil
  4. aynı işler bizi de bekliyor ..of badana boya yani...eline sağlık harika olmuş...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sormayın herkeste aynı yazın öteki yüzü bu :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Ellerine sağlık Pınarcım çok güzel olmuş:)İyice ilerletmişsin:)Kedicik çok tatlı,sana rahat vermiyordur iş yaparken,ipleri çok sever şekerler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim. Eh kendi çabamla bu kadar işte:) Kedim kumaşlara atlıyor makinemi izliyor dizlerimde ilgilenmezsem sırtıma çıkıyor saçlarımı çekiyor. Hiç rahat yok hiç :)

      Sil
  6. Yaaa bak yaaa dusman catlatir gibi ne o oyle havalardan bahsedip duruyorsunuz yaa:(( Bak valla zaten butun cinlerim tepemde soylerim onlara butun sogugu yagmuru getirirler size gorursunuz haaa??? Gonmlek bencede cok amacli olmus, hadi bakalim pasa gonlunuzle birlikte gorelim birde:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay kesin sizin dualar tuttu bugün hava bir kapalı bir kapalı sormayın :) Yağdı yağacak hırka giydirdi bana. Teşekkür ederim.

      Sil
  7. vallahi imrendim maşşallahh ellerine sağlık iyi günlerde giy nası zaman buluyorsun bunlara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım işsiz olunca :D vakit kalıyor ister istemez :) Özledim ben çalıştığım zamanlarda günün bana yetmediği günleri :( Şimdi çalışanlar kızar bana ama öyle ne yapayım :) Teşekkür ederim canım.

      Sil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...