Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

5 Nisan 2013 Cuma

SAHİ ARKADAŞLIK NE İDİ ?









        
         Şu meşhur sitelerde bulduk bir kaçımız birbirimizi yıllar sonra. 7 kız arkadaştık. Liseden mezun olalı 13 yıl olmuş , iki arkadaş ile görüşmeyeli 11 yıldan fazla. Okul biter bitmez evlenip gitmişti onlar. Biri Almanya'ya biri başka bir şehire bir kaç sms telefon görüşmesinden sonra herkes kendi telaşına düşmüş belli.

         Şimdi 'selam' veriliyor sanal alemden yıllar olmuş deniliyor. Anlat nasılsın neler yapıyorsun deniliyor. Ne anlatır ki insan. Ne kadar anlatır. Ne der ki ? Değişmiştir diyorsun karşında ki sen bile eski sen değilsin ki.

         Çoluk çocuğa karışmış hatta ilk çocuklar 8 -10 yaşlarına gelmiş ikinciler onlara kavuşmuş. Eee sana soruyorlar yok mu çocuk yok iş yok mu yok. Eh daha gençsin olur :) Sanki dünya bu kadardan ibaret iş ve çocuk :)

         Şimdi kalan bekarlardan ( bir kaç ay önce nişanlandı ) olan arkadaşım görüşelim dedi Cumartesi hatta kahvaltı yapalım bütün gün birlikte olalım dedi. İyi dedi de ...


        İçimde tarifsiz bir his var. Eskisi gibi olmaz olamaz şimdi nasıl olur. Ne demeli nasıl davranmalı sıkılır mıyım o sıkılır mı fikirleri çok değişmiş mi ne düşünür ben ne düşünürüm bin bir türlü soru... Sadece güzel bir gün olması için dua ediyorum. Yarını atlatırsam hayırlısı ile yazacağım size nasıl oluyormuş yılllar sonra görüşme :)


        Bunlar bir yana dersleri biraz gevşettim birşeyler dikmeye çalışıyorum bende inşallah kısa zamanda bitirip giyerim yaz geliyor :)

        Herkese bol arkadaşlı dostlu vefalı ömürler çok çok güzel hafta sonları diliyorum.

4 yorum:

  1. kuzum hiç belli olmaz belkide sevinle dönersin eskiler baska oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fena değildi canım ya idare ederdi eh nasıl olsa yılların kopukluğu var inşalah devamı olursa anlarız :)

      Sil
  2. bana da malum sitelerden eski arkadaşlarım naber görüşmeyeli neler yapıyorsun dediğinde zönk diye kalıyorum, zaten muhabbet 3-5 cümleden öteye gidemiyor, eski sıcaklık kalmamış çünkü aramızda. vefalı olup, vefalı arkadaşlar edinelim inşallah:) öptüm Pınar'ımm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Özlem bir kaçıyla 3 cümleden öteye gitmedi. Buluştuğum arkadaşımdan da bir kere ben hatır sordum daha da ses çıkmadı :) Paşa gönülleri bilir :) İnşallah canım.Bende öptüm..

      Sil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...