Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

19 Nisan 2013 Cuma

HOŞGELDİN TARÇIN :)




  
        O tamda bir sokak kedisi :) Annesini bıraksın diye tam 8 hafta bekledim. Bizim apartmanın merdiven altında dünyaya geldi.  Hala annesini arıyor diye bazen içim yanmıyor değil ama artık o bizim evin bir üyesi :)


         Fotoğraflarını çekmek hiç kolay değil çünkü çok hareketli. Sakinleşir mi büyüyünce bilmem :) Ben pekte şikayetçi değilim. 1 hafta oldu olacak bize geleli. Ancak kabından süt yemeye alıştı. Tuvalet için biraz vakit var gibi. Görmeyin beni bir elimde bez bir elimde çamaşır suyu. Pasaklıyı iki kere yıkadım bilmem kaç kere sildim ıslak mendille :)


       Her kedi böyle sanırım en sevdiği yer kucak ve sıcak :) Bu aralar peynir delisi. En kısa zamanda mama ve kum almam gerek. Bekledim bakalım duruyor mu diye yoksa anneciğine iade edecektim ama duruyor gibi :)









      Ve dikişte te büyük yardımcım çizerken kalemimi kovalamalar mulaj kağıdımı yırtmalar :) Mezuram tamda onluk görmeyin evimize neşe getirdi.





      Şimdi tek istediğim ona güzel bakabilmek uzun yılllar birlikte olabilmek.... Ne diktiğime gelince hiç sormayın bitince :)

  Maşallah benim pisime :)

14 yorum:

  1. Kıyamam çook tatlı Pınarcım,ne kadar sevaba girmişsin.Sokakta olması daha zor yavrunun çok iyi yapmışsın canım.Dikişlerine dikkat et ama çok öpüyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok zamandır istiyordum. Allahın hikmeti işte apartmana gelince annesi benim kısmetim oldu. Evdekiler biraz itiraz ediyorlardı. Şimdi benden çok seviyor oynuyorlar :)

      Sil
  2. çok şekermiş. aman bizim kızlar görmesin onlar da çok istiyor ama ben evde kedi bakamam ki. zor değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zor değil neden dersen sen bir annesin tıpkı annelik gibi gece uyanıyor yemek arıyor tuvaletini arıyor bulamayınca bağırıyor :) geceleri uyandırıyor anlayacağın biraz büyüyünce bunlarda geçecek sanırım. Eh biraz da veterinerlik işi var :) Daha çok küçük dediler bana biraz zaman geçsin ilaçları verilecekmiş.Böyle işte canım.

      Sil
  3. Bütün hayvanlar çok severim ama kedileri apayrı severim senin tarçında çokkk güzel bende kedimile birlikte dikşlerimi yaparım saatlerce makinanın gürültüsüne aldırmadan yanımda oturur sıkılıncada dikmiyeyim diye elinden geleni yapar.tarçının ile mutluluklar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya hiç sormayın. Yattı kumaşın üstüne kalkmaz gelir dizimde makineyi izler.Çok sevdim bende onu o kadar cana yakın ki :) Teşekkür ederim canım.

      Sil
  4. Kıyamamm yaa çok tatlı gerçekten.. :)
    çok severim hayvanları, ben de papağan besliyorum.
    Çok faklı bir duygu gerçekten.
    Özellikle küçük çocuk olan evlerde çocukların merhameti öğrenmeleri açısından hayvan beslemek gerekirmiş diye biliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizde küçük yok 30 yaşında beni saymazsak hahah :) Çok cana yakınlar insanın en çok bu hoşuna gidiyor ya :) Çok teşekkür ederiz.

      Sil
  5. Pınaaar ne dikiyorsun sormayın dedin ya gıcıklık işte soruyorum :))
    Bende test çözüyordum az önce çalışmaların nasıl gidiyor benim pek gidemiyor da :)
    Kedilerden korkarım ben, huylanırım da.. O yüzden sana ve kediciğine mutluluklar. Bİr isim verdin mi bu arada kediye? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sordun ama söylemiyoruuumm :) Çok ta güzel olmadı canım ya bir sonra ki postta artık bakar fikrini söylersin. Derslere bir hafta mola verdim. Yoksa çift çift görmeye başlamıştım artık. Ben konu okuyarak çalışıyorum birde. Pazartesi devam kısmetse. Kedi için hatırlarmısın evdekiler ikna edemiyorum diyordum. Şimdi benden çok seviyorlar :) Tarçın ismi bakalım şimdilik :) Çok teşekkür ederiz kediciğimle :) Yakın olsan sevdirirdi kendini sana benim yaramaz :)

      Sil
  6. oyyyyyy kıyamam çok tatlıııııı
    ismide çok tatlı :)

    YanıtlaSil
  7. Eşimin ailesinin bodrum katına da çaktırmadan girip bi tane beyaz kedi yavruladı geçtiğimiz hafta, hiç o kadar küçükken görmemiştim kedi yavrularını gözleri kapalı böyle yumuk yumuk o kadar tatlı ve savunmasızlar ki... Annelerini etle besliyorlar resmen sütü bol olsun diye :) Yavrulardan birini daha yakından görmek için annesi yokken aldık nasıl da kokluyor kardeşlerinin kokusunu arıyor hissedemeyince de çığlık atıyor resmen kıyamadık koyduk hemen yerine görümcemle...
    Bu kediler küçücükken de acaip tatlı oluyorlar...
    Aramıza hoş gelmiş Tarçın!
    Dişi mi bu arada? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz :) Erkek :) Ben iki haftalık falandı 3 yavru vardı bakayım dedim ölmüşler sandım o kadar üzülmüştüm ki inecik miyavlamaları gelince çok çok sevinmiştim. Gözler kapalı yatıyorlardı. Çok bekledim çok gittim geldim baktım kıyamadım en sonunda aldım geldim:)

      Sil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...