Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

30 Kasım 2013 Cumartesi

RESİMDEKİ KEDİYİ BULUNUZ :) TARÇINIM....




         Kocaman selamlar bu soğuk günlerden donuyorummmmm...

        Hep görürüz ya internet ortamında kediler saklanır karmakarışık resimlerin içinde bulun derler. Bizde şu son zamanlarda evimizde ki kediyi arıyoruz böyle :) Tarçınımın gelişini size hosgeldin tarçın ve her eve bir kedi postlarımla duyurmuştum. Bakın benim Tarçın Paşam (erkek kardeşim Paşa diyor :)) ne kadar oldu.


      Bakıyorum ortalıkta yok pisipisispis başlıyorum seslenmeye ara ara yok ses çıkarmıyor bizi yükseklerden izliyor bakın nerelerde ..





            Bir yaramaz bir yaramaz ayrıca bir inat ki sormayın ne isterse elde edecek :) kapalı kapıların önünde saatlerce miyavlayabilir açın diye ve en sonunda bıkar açarız :).




  



Ve büyüdük büyüdük uzun bacaklı kısa tüylü inatçı bir kedi olduk.




Böyle heryerde uyuruz her zaman da üstümüzü örten bulunur. Özellikle kıyafetlerinizin üstünde itina ile uyunur.:) 





                                            O evde bir hayat bir can iyi ki almışım oğlum seni iyi ki ...


8 yorum:

  1. ce-eee Tarçın aynı bebek gibi:)Kocaman olmuş maşallah:)Tahmin edebiliyorum nasıl da evin neşesi olmuştur:)Öp benim için Pınarcım:))

    YanıtlaSil
  2. Öperim canım :) Neşe ve sıkıntı ortaya karışık. Çok inatçı bazen de o kadar huysuz ki :)

    YanıtlaSil
  3. benim kızıma benziyor.kedisiz hayat çok bayat geliyor bana.bazen çok iş kesiyor evi dağıtmakta üstüne yok yaramaz çocuklar gibi çekmeceleri boşaltıyor.iyiki almışsınız sinire ,strese çok iyi geliyorlar çok iyide yoldaş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :) biliyormusunuz banada sanki hep evdeymiş gibi geliyor sanki hep bizimleymiş huysuz :) Bu aralar da kızgınlık dönemiymiş miyav da miyav :) düşünün artık.

      Sil
  4. sevgili pinar hanim,11 yasindaki oglum bir kedi almamizi o kadar cok istediki en sonunda bakti olmiycak sanal alemde kedi sahibi oldu (sabah oglum okulda ve ipad i kapaliyken gelen miyavlama sesiyle ruhumu teslim ediyordum.meger kedinin beslenmesi gerekiyormus).oglumun yakin arkadaslarindan birinin bahceli bir evleri ve kedileri var onun anlatimlarindanda cok etkileniyor saniyorum.ne yazikki bahceli bir eve tasinsakta evde bir hayvan fikrine pek sicak bakamiyorum.bu yuzdende sizin kedinizle olan iliskinizi ,onun sevimli hallerinden bahsetmenizi hayranlikla izliyorum.hayvanlari ne yazikki uzaktan seviyorum ve bunun bir insan olarak buyuk bir eksiklik oldugunun farkindayim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Aslında gönül ister ki onu bu sevgiden mahrum etmeyin ama tabi durum şartlar nedir bilemem.

      Sil
  5. Ayy o ne şeker şey öyle :) Uyumak için en güzel yerleri, en sıcak örtüleri seçmesini çok iyi bilirler. Ama o yaramaz sizin dikiş malzemelerinizi, kumaşlarınızı da rahat bırakmaz. Neyse ki büyüdükçe daha ağır başlı oluyorlar.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sormayın uyumadığı yer yok :) İnşallah öyle olur çünkü çok çok yaramaz :)

      Sil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...