Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

26 Kasım 2013 Salı

KADİFE KINA KESESİ - DİKKAT GRİP VAR !!




      Bundan iki yıl kadar önce biri bana Pınar dikiş makinası alacaksın dikiş dikeceksin ve bir gün biri çıkıp bir şey sipariş etcek para bile kazanacaksın dese inanın güler  geçerdim. Makinanın M sini bilmeyen hatta dönüp bakmayan ben çok ciddiyim boyama , dikme , kaplama her ne yaptı isem bu bloglar sayesinde hepinize kocaman teşekkürler..


      Bir kaç ay önce uzun zamandan sonra lise arkadaşımla buluşmuş konuşmuştuk. Samimiyetimiz çok ilerlemesede arada bir selamlaşıyorduk. Geçen gün bana Pınar evde dikişle uğraşıyordun sanırım bana kına kesesi dikermisin dedi :) iyi hoş dedi de o neydi ki :) o kadar uzak kalmışım ki bu konulardan. Ufak bir araştırma ile yaparım dedim kumaşı aldı geldi bende bir kısmını diktim daha bitmedi ama :)







       Kesemiz bu pekte zor değilmiş yalnız sayı çok olduğu için biraz yorucu :( 250 adet. Süs püs istemem dedi kurdale ve nazar boncuğu takacağız tamam :)

       Bunları dikerken fiyat sordu tabi ama ben ondan da bi haberim hiç dikmedim ki. Açtım yine google amcayı baktım başım döndü 1tl ye de var 15 tl ye de :) Aman Allah'ım neyse kıyısından köşesinden birşey  söyledim arkadaş sonuçta.


     Velhasıl kelam bir de ben bütün bunların üstüne 1 haftadır grip olmuşum burundan konuşuyorum gözlerimden akan yaşları gören ağlıyorum sanıyor. İnadına ilaç içmiyorum. Meyve, limonlu çay, ıhlamurla geçirmeye çalışıyorum. Dinlenemiyorum dinlenemiyorum.. Bütün böyle iş yapanlara yetiştirenlere çalışanlara Allahtan yardım diliyorum. Kendime mont diktim bu arada onu da inşallah gündüz gözü bir iki resimle göstereceğim.


 Herkese bol kazançlı helal kazançlı ömürler inşallah.

6 yorum:

  1. Tebrikleer!! Harikasın..
    Çook geçmiş olsun, dikkat et kendine :)

    YanıtlaSil
  2. canımmm çok geçmiş olsun kolay gelsin.Bu arada ben döndüm yeniden burdayım bekliyorum banada

    http://tosbaganindunyasiyeniden.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. pinar hanim cok gecmis olsun.kina keseleri ne kadar cici olmuslar,ellerinize saglik......

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...