Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

7 Kasım 2013 Perşembe

CHENNAİ EXPRESS ( Deepika Padukone & Shah Rukh Khan)




               Hint sinemasına Aamir Khan'ın 3 idiots  ile giriş yapmış , çok çok beğenmiştim. Sonraları izlemeye devam ettim. Bir çok isimle tanıştım. Salman Khan , Shahrukh Khan , Hrithik Roshan ,Kajol , Rani mujherjee, Kareena Kapoor ... say say bitmez :). Bir çok film izledim. Özellikle hint filmlerine hint sinemasına ön yargı ile yaklaşanları 2000 lerden sonra Bollywood filmleri izlemelerini öneririm.Değişimi güzelliği göreceklerdir.

              Özellikle şu Beren Saatin oynadığı benim dünyam filminin Hint yapımı Black filminin tıpa tıp kopyası olduğunu görünce hem kızdım hem üzüldüm açıkcası. İzlemiyorum izlemeyeceğimde :(.

             Gelelim Chennai Eksprese Türkiye'de gösterime girecek diye haberler çıktı ama ben izledim dayanamadım :).

            Vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağınızı garanti ederim. Hintlilerin geleneklerine renkliliklerine hayranım.




 Filmin Konusu: Rahul (Shahrukh Khan)40 yaşında Mumbai'de yaşayan ve ailesini bir trafik kazasında kaybetmiş bir adamdır. Bir gün arkadaşlarının daveti üzerine Goa'ya gitmek üzere Chennai Express'e biner. Burada onu büyük bir aşk ve macera beklemektedir. Bollywood'un en ünlü aktörü Shak Ruh Khan 2013 yapımı bu filmde başrolde Rahul karakterini canlandırıyor.


Fragman





       İyi seyirler :)

4 yorum:

  1. Benimde izlediğim ve çok hoşuma giden bir film chennai express :) Ama filmde en çok esas kızın güzelliği beni benden aldı.Yaradan ne güzel yaratmış su gibiydi bence :) Hint filmlerinin bağımlılık yaptığını bilsemde izlemekten asla vazgeçemem sanırım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende etraftan ayy hint filmi mi izliyorsun gibi tepkiler alsamda inadına izleyeceğim. Veee 4 gözle Aamir in filmini bekliyorum. Hele de bizde vizyona girerse sanırım tek koltuk olsam istiyorum diyeceğim o derece :)

      Sil
  2. Hint filmi deyince bak orada duracaksın:)) ilk filmi not ettim izlerim ikinci film harikaaa harikaa kaç defa izledim sevgiler canım
    not: Devdas'ı izledinmi izlemediysen çok şey kaçırmışsın birde üç idiot harika üç idiot'u tesadüfen buldum ama günümüzdeki bir çok espiri o filmden alıntı . Dipnot: nasıl bir not oldu çok uzun:))) sevgiler öptüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Durdum takıldım kaldım kopamıyorum :D Devdası izlemedim ama muhakkak izlemeliyim mesajı aldım :D Sevgiler canım.

      Sil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...