Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

20 Kasım 2013 Çarşamba

BEN KADINIM...








           BEN KADINIM… Güvenmek isterim sana. Başımı omzuna dayadığımda gücünü hissetmek isterim. Önemli değildir para benim için. Ben nasıl olsa ister tarlada çalışır, istersem mesleğimde kariyer yaparak elde ederim o parayı. Yeter ki yanımda olduğunu bileyim.

          
BEN KADINIM… Dürüst olmanı isterim her zaman. Eğer bir gün içinde bana karşı olan sevgin biterse ihanet etmeden bunu söylediğinde saygı duyarım. Sessizce geri çekilmeyi de bilirim.

          
BEN KADINIM… Gururun olurum bazen. Hiç ummadığın zamanda zekâmla şaşırtır, yine beklemediğin bir anda aptalı oynayarak hayretler içerisinde bırakırım seni. Farklı özelliklerimle yaşamına renk katarım. Biraz gizemli, biraz tutkulu. Bazen de isteyerek aptal:):)
 
          BEN KADINIM… Çok güçlüyüm. Dört bir tarafım demirden kale gibi. Hiçbir düşmanın girmeye cesaret edemeyeceği kadar güçlü. Ama bir o kadar da kırılgan ve narin. Hiç beklemediğin bir anda kırılıveren, bir yüreğe sahibim. Bu anlarda beklerim sevgi sözcüklerini. Korkma şımarmam. Sevgini duymak isterim senin ağzında. Ne kadar inansam da beni sevdiğine her zaman o iki kelimeyi duymak beni BEN yapar. Çok zor değil ki bunu söylemek ”SENİ SEVİYORUM” diyebilmek. Ama öylesine değil, laf olsun diye değil, içten gelerek.

         BEN KADINIM… Beni ben yapan özelliklerin başında gelir “sevgi”. Çok şey beklemem senden. Bilirim gün boyu yoğunluğunu, iş gücünü, çalışmandaki güçlükleri. Suskun ve sabırla beklerim. Özgür kalmak istediğin zamanlar olduğunun da farkındayım. Orada başlar belki kıskançlık duygularım. Ama her seven kadın gibi ben de kıskanırım seni. Biraz hoşgörü ve dürüstlük beni sana çeker. Biter kıskançlık krizlerim. Beni anlamaya çaba gösterdiğin anda yüreğim affeder her hatayı.

        BEN KADINIM… Sana senin canından can verebilir, o canlara gözümün bebeği gibi bakarım. Tıpkı ve hâlâ sana baktığım gibi.

        BEN KADINIM… Sevgimin ve gücümün farkına vardığın vakit, yere göğe sığmaz umutlarım. Hiç düşünmeden, bir tek sözünle dünyanın diğer ucuna giderim. Seninle bir olduktan sonra her yer aynıdır benim için.

        BEN KADINIM… Çelik gibi sağlam, bir o kadar da naif. İçime karlar yağar bazen, üşür yüreğim, incinirim ufacık bir sözden. Sevgini hissetmek ısıtır beni, yakar bedenimi kulağıma fısıldadığın o iki kelime...

6 yorum:

  1. Ne kadar guzel ifade edilmis kadinin yapisi, hisleri... Sadece NOKTA diyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Cok guzel!! Bizler sevgi istiyoruz ve de o sevginin dile getirilmesini..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlgi istiyoruz birazcık çok mu ? Gösterdiğimizin yarısını :)

      Sil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...