Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

5 Mart 2013 Salı

KARTAL CUMA PAZARI / DİKİLEN ELBİSE :)




 Herkese kocaman selamlar bu bayandan :)

       Sınav sonuçları açıklandı. Hamd olsun FF yok kalmamışım ama koşullu geçer çok :) Demek oluyor ki bahar dönemi çok çok sıkı çalışıp ortalamayı yüksek tutup mezun olmak lazımmm :)

      Geçen hafta cuma günü kadıköy e gidemedim kumaş için. Sonra aklıma geldi cuma günleri Kartal da pazar var ve 3-5 tezgahta olsa kumaş var diyeee biliyordum epeydir gitmemiştim. Evet var yakın olanlara duyurulur :)


         Bir kaç parça ince kumaş seçebildim. Kadınlar maşallah elinden çekiyorlar. Kavga edenler bile oldu ya ne denir artık. Bu kumaş aşkına :)  Bunlar ve elbise diktiğim kumaş :)







 Model Burda 2013/ Şubat sayısı 103 no



   Bu da benim 103 no :)  birazcık boğaz kısmı sıktı beni bakalım oraya bir çözüm bulacağım. Boğaz dedim de tiroid dğerlerim düşmüş dedim nazar ettik herhalde 1 haftadır sağ tarafımdan boğaz ağrısı çekiyorum. İlgisi yokur inşallah. Bu dergiden 40 beden ne diktiysem büyük geldi bu sefer 38 diktim oldu işte yoksa kilo mu verdim tartıya küsümde ne zamandır :)

Hem fotoğraf makinesi isteyip hem düzgün çekemiyorum. Biraz çalışmam lazım belli bu da kendime kocaman bir not olsun.

Hepinize kocaman sevgiler...






9 yorum:

  1. Pınar Hanım, bence harika bir kumaş seçmişsiniz, modeli çok sevdim, yıllar önce bu modeli bir kumaştan uydurup yapmıştım. Ama önden ilik açıp geçirdiğimden boyun kısmını çok rahat ayarlayabiliyordum. Bu model de öyle olursa belki daha rahat edersiniz. Neyse bence model seçimi kadar kumaşın deseni de çok güzel yoksa onu da Kartal Cuma pazarından mı buldunuz, yoksa da özel seçim mi? Gerçekten çok hoşmuş..

    Bu arada boğaz ağrınızının tiroid kaynaklı olmadığını umuyorum. Kilo vermişsiniz görünüyor yukarıdaki bantta. Ben henüz başlamadım hatta kaç kilo olduğuma da bakmadım, ama uzun boylu olmadığımdan hemen dikkat çekiyor kilolarım.. Neyse bakalım ben bahara doğru ancak açılır ve niyetlenirim;))) darısı başıma, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. PAzardan buldum canım kumaşımı 1 tl verdim elbise çıktı bana bende kısa boyluyum :) azcık alsak hemen belli oluyor bu kilolar. Boğazım için bende üşütmüş olmayı diliyorum.Çok teşekkür ediyorum.

      Sil
  2. gecmis olsun canim... burdanin kalibi bana da buyuk oldu. demek ki bir beden kucuk cikarmak gerrk. iyi gunlerde giyin. guzel olmus

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım evet tabloya göre zaten karışık oluyor 38-40 en iyisi 38 yapmak :) kilo da verirsek tammm olur :)

      Sil
  3. Çok geçmiş olsun öncelikle.
    Sizin bu pazarlarınızı nasıl kıskanıyorum bir bilseniz.
    Ellerinize emeklerinize sağlık keyifle giyinin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Bakmayın bizde burda yaşıyoruz ama öyle hemen gidemiyoruz . Özellikle ümraniye kadıköy uzaklar aynı şehirde yollar yüzünden şehirler arası gibi oluyor bazı semtler :)

      Sil
  4. Tebrikler canımm FF almamışsın, ben aldım ya 1 dersten, bu sene de bitmedi okul.. Elbet biter :) Ne güzel kumaşlar alıyorsun ya hemde çok uygun fiyata..Nostaljik bir havası var sanki elbisenin bayılırım nostaljiyi anımsatan her şeye:)İyi misin şimdi? Nasıl oldun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım .Özlem boğazım bir haftadır sızım sızım sızladı kulaklarıma kadar. Bugünlerde birazcık iyi inat ediyoruz ben doktora gitmemeye boğazım götürmeye ne olcak bilmiyorum iki gün daha verdim geçmezse doktordayım :(
      Kumaşlarda inan ki ben daha seçmeyi tam beceremiyorum. Neler var neler. :)

      Sil
    2. İnatlaşma işte 2 günü filan bekleme, bak geçmemiş bir haftadır, bir an önce git bence, çok geçmiş olsun canım..

      Sil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...