Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

20 Şubat 2013 Çarşamba

Baktım - Çizdim - Diktim :)




      Bu bayandan sizlere kocaman selamlar :)

             Son doktor kontrolümüde oldum. Tiroidlerim normale dönmüş amma velakin D vitamini eksiklği varmış bol bol vitamin verdi doktor :) 8 şişe şimdilik :) . Sahi vitamin kilo yapmıyor değil mi :) Yoksa yandık :)



Geçenlerde ismi lazım değil bir sitenin ürünlerine bakarken :) Şimdi ben resmi koyunca zati bilceksiniz de işte reklam ücreti almadan isim vermem dermişim :) İki farklı firma iki farklı fiyat üstteki 89,90 altta ki 59,90 :)




Gelelim mevzuya ben baktım dedim e dikerim galiba ben bunu :) Ama kumaşım ince yazlık olur anca dedim aldım elime kalemi kağıdı ( ilk defa çiziyorum ona göre canlar bu ne demeyin sonra )






 
Çizdim, kendimi ölçtüm sırt bel boy sonra oturdum gazeteden kalıp kestim kendime ;





Sonra kumaşı aldım kestim biçtim diktim. :)

Sonuç bu olmuş mu sizce ..







Bir cıtcıtlar kaldı geriye artık onlar dışarı çıkınca alınıp dikilecek  :) Eh bir iki derken artık bakar çizer dikerim mi dikerim :)

Herkese bol gülücüklü günler :)

20 yorum:

  1. süper ötesi olmuş...
    ellerinize sağlık.......

    YanıtlaSil
  2. canımmm tıroidlerinin sonunda düzelmesine sevindim darısı benim başıma olsun inşallah..sanırım benımki suan - lere düştü yıne c.tesı gunu bende dr.dayım ..
    vitamınler kılo yapmaz canım iştahını açar sadece ..:))
    bu arada sen ne harika birşey dikmişsin..bayıldım canım..ölçüleri al kalıbı cıkar dik ..vallahi harikasın canım..kumaşında çok güzelmiş ..ellerine sağlık..iyi günlerde giy..:)
    öptüm seni Pınarım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düzeldimi tam emin değiliz ilaca devam Sevil yalnız düşmüş inşallah istikrarlı gider :) En kısa zamanda düzelir inşallah seninkide. İştah açarsa daha ne olsun :) Çok teşekkür ederim canım uğraşıyorum bir şeyler yapmaya . Bende seni öptüm :)

      Sil
  3. e daha ne olsun tatlım harika olmuş,
    çok geçmiş olsun bu arada ben iştahım açılsın die multi vitamin alıyorum arada ama d vitamini açarmı bilmiyorum canım,
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Ben iştahımdan sana bol bol yollayayım :)

      Sil
  4. Ekose çook tatlı olmuş canım,güle güle kullan:)Çok geçmiş olsun ayrıca.Kilo alıp almaman vitaminine bağlı canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkür ederim canım :) D vitamini bu bilmiyorum alırmıyım almazmıyım daha çok dikkat etmem lazım artık:) Ekose çizgileri denk gelsin diye ne kadar uğraştım bilsen :)

      Sil
  5. Vitami konusunda bilgim yok maalesef, sana çok geçmiş olsun. Bu arada ne kadar yeteneklisin yahu, ilk çizimin olduğuna emin misin, lisede ben de bir iki klasör dolusu çizim yapmıştım ama dikiş bilgisi sıfır elbette:) Ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk çizimim kolu bacağı yamuk zati :) Çok teşekkür ederim :) bende internetten dergiden baka baka dikiyorum işte öğreniyorum yavaş yavaş :)

      Sil
  6. çok güzel olmuş canım. Kocaman bir maşallah sana.

    YanıtlaSil
  7. Öncelikle geçmiş olsun diyorum, çok önemli sağlık konusunu.. Dilerim herşey tam olarak yoluna girer. Baktım çizdim diktim demişsiniz inanın çok hoş olmuş bence sizinkinin de ayrı bir havası var gerçekten hem spor hem şık durmuş, diken güzel eller dert görmesin. Sevgi ve Selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah tam olarak yoluna girer :( Çok teşekkür ederim :) Kumaşından dolayı spor oldu evet kot pantolon ile güzel olur düşüncesindeydim :) benden de kocaman selamlar.

      Sil
  8. ellerinize sağlık.. çok hoş ve orjinallerinden farklı olmuş... güle güle kullanın inşallah.. buarada tiroid değerlerinde yükseklik mi vardı?? herşey tamamen yoluna girer inşallah geçmiş olsun... bende guatr hastasıyım ve ameliyat olacagım benim değerlerde yükseklik vardı 3.kez tekrarladıgından ameliyat dediler.. çok dikkat edin şakaya gelmiyor doğrusu.. neyse çok konuştum secgiyle kalın.. bloguma beklerim bende..
    cigdemdengule.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yüksekti düştü ama ilaçla tedaviye devam. Ne olcak bilmiyorum hakkımızda hayırlısı sizede çok çok geçmiş olsun.Çok çok teşekkür ederim.

      Sil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...