Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

7 Ocak 2013 Pazartesi

BOŞ !!!!!



          Yaşım oldu 30 ama elimde olan sıfırlardan yoruldum ben çok. Artılar eklemek için hayatıma çabalıyorum ama nafile . Sanki herşeye geç kalmışım.Sanki zamanı biri kovalıyor. Ben yetişemeyeğim hayat senin hızına ... PES ... Yoruldum. 

 
Yok olmaz dur
Dur gidemezsin
Gözlerimin rengi dur
Bulutlara dönemezsin
Yok alamazsın
Beni deli zaman
Ömrüme o kurşuni renkleri süremezsin



 GÖKSEL - KURŞUNİ RENKLER


12 yorum:

  1. Canım kaçan zaman kime göre neye göre kaçıyor,boşver sen olan biteni.Nefes aldığın her anının tadını çıkar,bugün varız yarın yokuz.Bol bol dua et,pozitif düşün,kulaklarını olumsuz şeylere tıka:)Bu senin dünyan;Pınar'ın Dünyası:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir bıraksalar Pınarın dünyası olsa bu hayat .. Bilsen hiç müsade yok buna .. Kulaklarımı tıkamayı umursamamayı azıcık öğrenebilsem. :(

      Sil
  2. Durun şimdi ben size bir soru sorarak güldüreyim, sanki ne anlatmak istediğinizi anlamamış gibi yapayım:P)) Aaaa siz ne ara 30 oldunuz diyeyim:P)) öyle derler ya.. Vallaha şaka maka yıllar geçiyor, yalnızca kendimiz için yaşayalım Pınar Hanım, mümkünse?.. O kulak tıkamaları çoğumuz yapamıyoruz keşke yapabilsek, bakınız erkekler bize göre daha kolay yapıyorlar bunu, cepleri para görüyor, geziyorlar, iyiyor ve içiyorlar, ancak bizler herşeyi kafamıza takmaktan olduğumuz yerde sayıyoruz, hep en zenginler listesinde onlar var.. Biz hanımlar birbirimizi öncelikle daha çok anlamalıyız, başta annelerimiz, teyzelerimiz kız kardeşlerimiz birbirini anlamalı- HAK VERMELİ-, birbirimizin yaşama hakkına saygı duymalıyız, dolayısıyla bu vesiyleyle duymamamız gerekenleri işitmeyiz ve o güzel kalplerimiz daha 30 ların başında yorulmaz... Keşke yapabilsek bunları, ama yapmalıyız, mutlaka!...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için. Ne zaman sabah uyandığımda azimle değişecek herşey diye güne başlasam öğlen olmadan ölüyor içimde ki heves değişmek zorundayım biliyorum. Ama sanki korkuyorum..

      Sil
  3. Boşş değil doluu :D Sen varsın, bu yüzden dolu..
    Eğer değişmek seni daha mutlu kılacaksa değiş, kendin için bir şey yap. Değişmediğin için ileriki yaşlarında pişmanlık duyacaksan eğer bunu kendine yapma. Bırak hayat aksın ve sen kalbinin sesini dinle ve korkma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyorum Özlem değişmek mi kalmak mı durağanlık mı beni bıktıran ne inan bu aralar tarifi yok içimdekilerin.. Dolu yapmak için uğraşıyorum bende ..

      Sil
  4. canımmmmm neoldu ??bende otuzum benımde hayatımda eksiklikler var herseye yetısemıyorum her istediğimi gerçekleştiremiyorum ama nefes alıyorum ailem yanımda sevdiklerim yanımda hayat zor ama güzel canım sağlıgın ve sevdıklerın yanındaysa ..bu kadar karamsar olma güzel seyler dusunmeye calıs canım benım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle anlar varya herşey anlamsız işte öyle zamanlar Sevil :( Uzun süredir de böyle .. Anlatsam bitmez ne sen sor ne ben söyleyim der gibi ..

      Sil
  5. 30 ne ki yahu, 41 oldum ben :)
    Laf aramızda fena da gitmiyo şimdilik 40 sonrası, afiyette olduktan sonra ne önemi var ki, 10 yaşın de mi :)))
    Pes etmek yok, sakın, hiç bir zaman hem de...
    Şarkı için de kocaman bir eyvallah, çok makbule geçti ;)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ben 30 da böyleyim 41 de bilmem artık ne olurum :) Hamd olsun kendimize yetecek kadar sağlıklıyız. Sevgiler :)

      Sil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...