Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

13 Kasım 2012 Salı

Mutsuzum



               Ben bugünlerde mutsuzum.. Mutsuzluğun tanımı var mı ? Tat almıyorum yediklerimden içtiklerimden izleyip dinlediklerimden , giydiğim hiç birşey yakışmıyor , yaptığım hiç birşey güzel olmuyor , yorgunum , sessizim tek yaptığım şey ders çalışmak herşeyden kaçmak için ders ....


                   Umudumu yanlış yıldızlara anlatmışım , yanlış nehirlerde yüzdürmüşüm gözyaşlarımı , sırtımı dayadığım dağlar yıkılmışta haberim yokmuş , hayallerim benden önce vazgeçmiş benimle olmaktan ... Farkettim ki boğulmuşum iki satır buraya yazayım içimi dökeyim demişim bundan bile teselli bulamamışım...

              Sorduğunuz oluyor mu kendinize ? Boyumdan büyük müydü isteklerim olmadı , yoksa istediklerim olmadığı için mi bana çok büyük geldi ?

Neyse .... Yazsam sonu gelmeyecekmiş gibi ... Yalnızlığımı ölçemiyorum konuşamıyorum paylaşamıyorum... Boğuluyorum...


            ASLINDA ...

17 yorum:

  1. oyyy kıyamam sana:( benim arkadaşım neden mutsuz ??
    canım benim zaman zaman hepimizin mutsuz umutsuz olduğu dönemlerimiz oluyor..
    neden böyle olduğunu bilemiyorum ama sıkma canını hiçbirşey için..
    bazen olmayan seyler bızım ıcın daha hayırlıdır ..ben son zamanlarda bu lafı kendıme cok kullanır oldum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle canım ya zaten bir öyle teselli edebiliyorum kendimi olmuyorsa vardır bir hayır diye yada artık istemekten vazgeçip öyle devam ediyorum hayata bir şekilde ...

      Sil
  2. "Şu an kendimi mutsuz hissediyorum ama bu günler geçecek" de kendine ve buna inan.Benim isteklerim yapılabilecek şeyler-di.Yapmak için karar veremiyorum o kadar.Her şey önce karar vermekten geçiyor.Sonra harekete geçiyorsun zaten.Üzme kendini,mutluluk aslında sana çok yakın ve sana en kısa zamanda gülümseyecek,inan bana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim canım. Benimde biliyorsun karar vermek en büyük derdim. İnanıyor ve umuyorum hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun..

      Sil
  3. SUSMA CANIM,YAP TRİBİNİ,ET KÜFÜRÜNÜ,SONRADAN PİŞMAN OLURSUN,İÇİNE ATMA TATLI KIZ:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Edeyim edeyimde öyle çok içimde yaşıyorum ki bunları sorsan etrafımda kimse bilmez anlamaz kime edeyim :)

      Sil
    2. Seni böyle ne veya kim hissettiriyorsa senin sevgini haketmiyordur ya da seni istismar ediyordur.Kalbinin güzelliği şu sanal alemden bile gözüküyor,yakınındaki anlamıyorsa boşver gitsin!

      Sil
  4. Yeni bir iş,yeni bir aşk,yine gülecek bi neden lazım arkadaşım...
    herşey gönlünce olsun bu sıkılganlık geçici bunu hiç unutma,sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sertaba ve sana katılıyorum :)Umarım geçecek :)Çok teşekkür ediyorum.

      Sil
  5. oluyor arada bu sıkıntılar bende de. Umarım tez zamanda kurtulursun. Rabbim büyük dertler vermesin canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn. Şükrediyorum her zaman nankörlük etmemek için halime ama bazen işte böyle oluyor. Kimseye olmaması dileğiyle çok teşekkür ederim canım.

      Sil
  6. İnsanın hayatı her zaman iyilik ve güzelliklerle dolu olmuyor ve ne yazık ki her zaman polyanna olamıyoruz... Bu yüzden bence bunu bir dönem olarak gör ve bir an önce atlarmaya bak... Biliyorum kolay değil ama hayat herşeye rağmen güzel, iyisiyle de kötüsüyle de buhranıyla da...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma Deniz çok uzun zamandır içime atmışım gibi birden böyle oldu şu son bir haftadır :(.İnşallah bir dönemdir ve geçer inşallah birşeyleri değiştirme gücü bulabilirim kendimde.

      Sil
  7. Canım öyle güzel yazmışsınki.Ahkam kesmek gibi olmasında ,biraz mevsimsel olabilir genelde hep böyleyiz bende senin durumundan farksızım,oysaki yaşlarımız,yaşam şekillerimiz herşeyimiz farklı ama ruh hallerimiz birbirini tutar durumda şu sıralar biraz kışa giriş,biraz içsel yolculuklar vb umarım herşey eskisnden dahada güzel olur herbirimiz için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım her şey güzel olur canım. Bu mevsimsel mi yaşsal mı inan ne olduğunu bilmiyorum sanki birikti ve patladı. Size yazmak beni çok çok rahatlattı :) Evet kış benim için hiç ilgi çekici değil o bile etkiliyor olabilir :)

      Sil
  8. sayin degerli pinar hanimcim :)
    studyo, ipekboceginde, bir mim filmin çekiminde rol almak için ,
    siz degerli sanatcilarimizi davet ediyoruz,
    lutfen kabul buyurunuz efendim :))
    saygilarimizla ! :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güldürdün beni Allah razı olsun mim olduğunu idrak edene kadar ne oluyo ya dedim içimden :) Buyurmaz mıyım hemen bir bakayım :)

      Sil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...