Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

6 Kasım 2012 Salı

BUKET UZUNER - SU



              Evet Buket Uzuner'le SU kitabı vasıtasıyla tanışmış bulunmaktayım :) Bu kitabın bir dörtlemenin ilk kitabı olmasına da ayrıca sevindim. Devamı olan kitapları pek severim.. Yalnız burdan kendisine kocamann sitemlerimi iletiyorum. Kitabın son sayfasına kadar mutlu edip son sayfada insanı niye ağlatırsın :)  Bir kitapta mezhep ayrımları , kadına şiddet gibi konuları hafif bir dille ama derin bir biçimde değinerek anlattıği için ayrıca çok beğendim. Mutlaka tavsiye ederim :)



Konusu ..

Dörtlemenin ilk romanı Su’da: Gazeteci Defne Kaman bir yaz akşamı bindiği vapurda arkasında hiçbir iz bırakmadan kaybolur. Onu aramakla görevli Komiser Ümit ile arkadaşı Sahaf Semahat kendilerini aniden tuhaf olaylar ve esrarengiz semboller arasında bulurlar. Bir yandan kendi hayatlarını sakatlayan yasak ve tabulara rağmen ayakta kalmaya çalışırken, kayıp gazeteci Defne Kaman’ın peşinde nefes nefese bir maceraya sürüklenirler.


          Ben ders çalışmaya çalışıyorum :) Aöf ten 8 kitap alabildim ama 1 kitabım eksik. Buna da şükür diyorum bir çok öğrenci kitap kalmadı diye boş döndü. Burdan Aöf e de sitemlerimi iletip harcı kuruşu kuruşuna alıp iki ay sonra sınav yapıp kitap sağlayamıyorsanız diyecek birşey yok ..

 Bol bol sitem ettiğim postumu bitirip herkese sitemlerimi yok canım sevgilerimi iletirim :)

 


3 yorum:

  1. Konusu çok güzelmiş.Buket Uzuner'i çok severim.Lütfen,lütfen gelibolu'sunu oku,,bayılacaksın canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam canım ilk sıraya onu alayım elimdekiler bitsin :)

      Sil
  2. ben bu kitabı okumadım canım ama lıstemde var fuardan alıcam ınsallah..sen begendıysen eger bende gonul rahatlıgıyla alabılırım..çok öpüyorum canım pınarım..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...