Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

6 Eylül 2012 Perşembe

VE BEEENNN!!

              Annemin eko' su ekg' si doktorları arasında koşusturmacalardan , yiğenimin bademcik ve geniz eti ameliyatı için başka hastanede koşuşturmaktan, evde temizlik  derken ancak gelebildim :)


            Geçenlerde başladığım motifleri minder yapmaya karar verdim daha dikemedim ama sabırsızlandım paylaşayım dedim :)




Birde boyamak için seramikten bir hazine buldum ki inanamadım :)



 İngilizce setine bakmayın :) Daha birinci CD yi bile çalışamadım...

  Ve Gece Yolu' nu okuyup bitirdikten sonra Kristin Hannah okunası insan dedim gittim diğer kitabını da aldım başladım.. Sevil canım duyrulur hepsini okuyana kadar durmak yok :)



            Sıra bende tiroid için kontrol zamanı , hafta sonu bütünleme sınavlarım veeeee Pazar günü 9 Eylül de doğum günüm........

 Herkese sevgilerimle....

5 yorum:

  1. Geçmiş olsun adaşım hastaneler de uğraşmak çok zor
    Allah kolaylık versin...

    YanıtlaSil
  2. canımmmmm iyiki doğdun:))sağlıklı mutlu sevdiklerinle geçirceğin güzel bir ömür diliyorum sana..herşey gönlünce olsun tatlım..

    umarım tüm hastane kosusturmalarının sonucu ıyıdır canım..herkes iyi olsun inşallah..çok geçmiş olsun..

    bu arada kitabı beğendiğine çok sevindim :)ben 4 ünüde bitirdim canım şimdi yeni kitabı çıksa diye bekliyorum :))Kristin Hannah tek bir kitabıyla bile beni hayal kırıklığına ugratmadı canım cok ama cok guzel kıtapları..
    bu arada minderin pembiş pembiş çok güzel olmuş..iyi günlerde kullanın..boyanıcak ne güzel şeyler bulmuşsun sen şimdi onları 1 günde bitirirsin ..hatta bitrmişsindir bile belki:)
    umarım tahlil sonucların iyi çıkmıştır sınavlarında çok güzel geçmiştir canım...çok öpüyorum :))tekrar nice nece senelere..Allah hep yüzünü güldürsün canım...

    YanıtlaSil
  3. Çok çok Teşekkür ederim Sevilcim :) Tahlil sonuçlarım çok iyi değil ama buna şükür ilaca devam büyük ihtimalle. Boyamalara daha hiç bakamadım nerrrdee öyle bir günde :) Sınavlarda geldi geçti dua ettim bol bol geçeyim diye :) Çok teşekkür ettim tekrar canım Rabbim hepimizin dualarını dileklerini kabul etsin. Güzel yüzün hep gülsün :)

    YanıtlaSil
  4. Mutlu yıllar ,nice seneler...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...