Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

17 Ağustos 2012 Cuma

SEKSENLER ...

                    TV ile aram yok pek. Öyle Ferihalar Fatmagüller geçti reklamlarından başka birşey bilmem :) Annem izler birşeyler  banada ses gelir işte bir yerlerden.. Ama Seksenler öyle bir sardı ki tekrarları bile izliyorum o derece. Aslına bakarsanız 82 doğumlu biri olarak 90'lara daha yakın olsamda komşuluk, aile, saygı, düzen bu dizide imrendiğim birkaç özellik :) Daha izlememiş olanlara şiddetle tavsiye edilir. 


      Dizide benim baş karakterim ERGUN PLAK  ..(Serhat KILIÇ)







            Nazlı ya olan aşkı '' abi deme lazım olur'' esprisi ve belki de güzel müziklerin çıkış noktası olduğu içindir:)




Bir Fırtına Tuttu Bizi..........

10 yorum:

  1. Ben de bu diziyi Ramazan bölümlerinde keşfettim malesef:(
    Her esprisi öyle güzel ki bayılıyorum. Yeni sezonunu heyecanla bekliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hergün akşam üstü TRT tekrarları veriyor canım izleyebilirsin. Baktın o da olmadı boş zamanlarından netten izle emin ol boşa harcamamış olursun vaktini :)

      Sil
  2. harika bir dizi bence, bayılarak izlerim şuan tekrar bile olsa:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tekrarda bıktırmasın sonra :) Keyifli izlemeler canım.

      Sil
  3. Pınarcım nasıl sevindim bu postunu görünce inanamazsın :) Benimde uzun zamandır zevk alarak izlediğim tek dizi.Savaş yok silah yok cinsel içerik yok...Nasıl güzel bir dizidir bu...Ve diğer bir tesadüfte Ergün plak :) Benimde en sevdiğim karakterdir.Nazlıya olan aşkına ufak ufak atışmalarına bayılıyorum...Umarım uzun süreli olur ve keyfini çıkartırız. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya üzülerek belirteyim böyle dizilerin ömrü uzun olmuyor. İnsanlarımız çok tuhaf o saydığın cinsellik silah aldatma vs olmadı mı izlenmiyor. Bende umut ediyorum inşallah uzun sürer ve bu tadı hiç bozulmaz :)

      Sil
  4. ben bu diziyi tüm sezon izledim canım ..beni çok güldüren bir dizi..hemde eski günler geliyor insanın aklına mutlu oluyor canım..

    YanıtlaSil
  5. 55. izleyici olarak gururla yazıyorum kiiiii benimde adamım Ergun Plak =) ayrıca küçük bi tarama yaptım blogunda ve bayıldım... Sanırım bende isyan bayraklarını çekip bir gün istifamı verip oturucam evde ve bulduğum ne var ne yoksa en müsait yere yayarak "ımmm bunlardan neler yapabilirim acabaaaa" diye düşüncelere dalıcam =))
    sevgiyle,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaymak güzelde ama sonra toplamak varyaa :) Hoşgeldin canım bayılmana sevindim. Birde bir süre sonra ' ben bundan yaparım ki ' veya 'bundan da birşeyler yaparım atmayayım ' aşamasına geliyorsun ki ayrı bir keyif tavsiye ederim :)

      Sil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...