Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

6 Ağustos 2012 Pazartesi

NERELERDESİNN :)

 Nerelerdeyim kaç gündür derseniz ;

İşte tamda bu haldeyim. Mutfaktan girdik daha çıkamadık derken dün bitti çok şükür. Her şeyi dök yıka yerleştir ayıkla sil süpür cam perde derken bende bittim açıkcası :) Bir çoğumuz başladı eminim bayram temizliğine .. 


Bir de dün aldığımız şehit haberleri  sayılarla ifade eden insandan bahsettiğini unutan devlet büyükleri canımı sıktılar bütün gün onun etkisiyle keyifsiz geçti. Allah'tan rahmet ailelerine de sabırlar diliyorum.

5 yorum:

  1. Pınarcım biz senin gibi hamarat değiliz valla henüz temizliğe başlamadık.Şehitler ise gerçektende yüreğimizi yakıyor.rabbim ailelerine dayanma gücü versin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin... sonu gelmeyecek bu ölümlerin kıyamete kadar sanırım :( Sizde çok hamaratsınız canım yemeklerden falan belli oluyor belki benim gibi aceleci değilsinizdir hepsi bu :)

      Sil
  2. canım ellerine sağlık misler gibi oturun :))
    şehit haberlerine artık dayanamıyorum..her seferınde bu son olur inşallah diyorum ama hiç son olmuyor..Allah sabırlar versın ailelerine ..eskiden savaslarda şehitler için vatan sağ olsun denirmiş ya artık bu söz geçerli değil..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık hangi amaç uğruna kimin çıkarına kimin eliyle oluyor bu olaylar iyice karıştı. Her yerde olduğu gibi olan müslümanlara insanlara oluyor malesef canım :(. Çok teşekkür ederim temizlikte darısı sizin başınıza bir an önce başlayın bitsin inşallh :)

      Sil
  3. allah rahmet eylesın cnm kolay gelsınnn

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...