Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

10 Ağustos 2012 Cuma

KUTU KAPLAMA

                     Nerden de aklına geldi derseniz buda belki yaparım projelerinden çoğunlukla kağıt kaplanıyor ama ben peçete yaptım :) Nasıl olmuş :)


  
           Yapım aşaması açıklayayım peçetinin katını ayırıp ama son katına kadar değil, dekupajda ki gibi kestim yapıştırdım dekupaj tutkalı ile bu kadarcık ... Vernik yarın açık havada olabilir belki yada kuruyunca sağlam olursa atmam bile :)



             Bugün bütün gün kitap okudum desem yeridir .. Sayfalar sayfaları kovaladı bende birazcık kaçtım günlük sıkıntılardan . Öğlen vardiyasına giden kardeşimin yorumu şu oldu '' işe giderken abla ne yapıyorsun - kitap okuyorum- abla geldim hala mı okuyorsun :) ...


Herkese hayırlı geceler ...


10 yorum:

  1. az önce bende eşime küçük odamızda duran ayakkabı kutularını kaplamak istiyorum demiştim..bir baktım sen kaplamışsın..hemde biizm evdede aynısı olan peçeteyle:)))çokta güzel olmuş canım.ellerine sağlık..sanırım dekupaj tutkalı almam gerekiyor..tabi benim bu projem ancak tatile gidip geldikten sonra olur..:)))
    kitap nasıl gidiyor canım ..?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap iyi gidiyor canım bitmek üzere böyle bir çırpıda okuduklarımdan oldu :) Peçete ile uğraşmak istemezsen kırtasiyelerde yapışkanlı desenli kağıtlar var onlardan kapla kutuları kolaylık olur :) Teşekkür ederim sırada bir kaç kutu daha var :)

      Sil
  2. Ne kadar tatlı olmuş bu kutucuk eline sağlık pınarcım.Böylece dolaplarımızdaki görüntü kirliliğindende kurtulmuş oluruz hepsini kaplamakta fayda var iyi fikir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya böyle renk renk bir dolap :) Teşekkür ederim canım hadi kolları sıva :)

      Sil
  3. kutucuk çok tatlı görünüyor :)) bu fikri çok sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Daha güzellerini yapmanız dileğiyle :)

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Olana kadar dene canım pes etme mutlaka başarırsın..

      Sil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...