Aşık olduğum şehir..

Aşık olduğum şehir..

3 Nisan 2014 Perşembe

SEÇELİM Mİ SEÇTİK Mİ SEÇİLDİK Mİ NE OLDU ?




             Kaç gündür bıktırana kadar müzik çaldılar. Artık sinirlerimiz gerilmişti. Seçim günü geldi çattı. Hadi oy verip kurtulalım dedik. Bu seferde hadi sandık başına gelin oylara bakın dediler. Gittik polis almam dedi kavga gürültü alındık. Sayılırken elektrik kesildi. Bazı sandıklarda sonuçları girecek Pc yoktu. Şu bu derken sayım bitti. Bazı yerlerde itirazlar yükseldi. Herkes kendi oylarının yanmış fotoğraflarını paylaştı. Tutanaklarla girilenlerin tutmadığını paylaştı. Bangır bangır tutanak resmi aradılar. Islak imzalı dilekçe istediler. Kartal'da bile CHP aldı diye itirazlar yükseldi. Bütün gece sayılan oylar gündüz Bülent Ecevit Kültür merkezinde tekrar sayıldı. Gelin sahip çıkın denildi. Fark +400 daha arttı. 

        Derken büyüklerimiz elektrik kesintisine trafoya kedi girmiş dedi. 40 ilde eş zamanlı olanlarda hemde. Fırtına çıktı vs. Hala Ankara için sayıyorlar mı saymıyorlar mı belli değil. Büyüklerimden kime sorsam hayatlarında ilk defa böyle bir seçime şahit oluyorlar. Bende buraya yazıyorum. Yazıyorum unutmayalım. Hatırlayalım. Bakalım zaman ne gösterecek. 

        Yine izahı olmayan şeylerin mizahı olur diyerek şu selfie ile bitiriyorum. :)





 Hak ve adaletin bütün dünya üzerinde tecelli etmesini diliyorum.

2 yorum:

  1. Valla bıktım artık bu seçim işinden insanları rahat bırakın yiyebildiğiniz kadar yiyin diyecek hale geldim :D Bence seçimler hep hileliymiş de insanlar ilk defa oylarına sahip çıktığı, sorguladığı için sahtekarlıklar çıktı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bıktım aslında ne sitemler döktürecektim dedim kısa kes :) Eskiden hile varsa ki vardır. İnsanlar güvenmişler yada bu kadar aşikar olmamış . :)

      Sil

Yorumlarınız değerlidir ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...